Тренер з «динамівським» серцем…

На запитання, чим відрізняється песиміст від оптиміста, є одна чудова відповідь: песиміст говорить "що гірше вже не може бути", на що оптиміст відповідає - "буде, дорогий, буде"! Читати повністю »

Мбокані і Динамо на коні!

Реальність цього трансферу ще не відома. Потрібно почекати, і то мабуть не декілька днів, а декілька тижнів. Щоб очікування не було надто нудним, розбавимо його невеликою інформацією про цього нападника. Читати повністю »

Неперевершений Ар’єн

Більшість професійних спортивних журналістів на своїй практиці переконались, і правдиво ствреджують, що писати свої враження одразу після матчу – справа поспішна та інколи занадто критична. І це таки правда, тому що сьогоднішні думки, які наповняють мою голову, просто кардинально відрізняються від тих, що вирували всередині мене вчорашньої пізньої ночі. Читати повністю »

Прізвиська гравців Барселони

Воротарі «Барселони». Пантера Голкіпер каталонців Віктор Вальдес найчастіше надягає на матчі светр, шорти і гетри одного кольору - чорного. Цей факт, а також стрибучість воротаря дозволяють товаришам по команді називати його «Пантерою з Оспіталітета» (батьківщина Вальдеса). Читати повністю »

Выделенный сервер

Выделенные сервера имеют большое преимущество над обычным хостингом. Чтобы вы понимали, что такое выделенный сервер – это клиент получает в свое распоряжение всю физическую машину. Конечно, у такого удовольствия цена заметно отличается от простого хостинга, но оно этого стоит. Читати повністю »

развитие - Мастер гаджетДушистый ароматный чай утром придаст вам хорошее настроение, ведь так приятно смотреть на завораживающий танец листьев чая!Снял телочку для сексаМодель оружия для css: Ruger MK 1.22