Кому все ж Ярославський продав Металіст?

Хто такий Курченко?

Кому все ж Олександр Ярославський продав Металіст?

Зрозуміло, що групі компаній "ГазУкраіна", контролює яку якийсь Сергій Курченко. Але хто це? І звідки у 27 річного харківського пацана "бабки" на покупку команди (за чутками від 300 млн.доларів).
Читати повністю »

Снайпер за 2 мільйони

Зараз всі говорять про нього, як про форварда з великим потенціалом. Давайте подивимося, що за хлопець цей Мічу.

Багато хто напевно не знають, що іспанському хавбеку Суонсі вже 26. "Де ж цей хлопець був до цього?" - Запитаєте ви. Футбольну долю Мігеля можна назвати досить важкою. Починав він у Ов'єдо (до речі, він разом з Матою і Касорла зараз успішно намагаються врятувати свій перший клуб від банкрутства) і мав досить видний потенціал. За рідний клуб Мічу провів рівно 100 поєдинків, в яких відзначився 13 разів. Потім у клубу почалися проблеми і більшість гравців почали блукати по нижчим іспанським дивізіонам. Не оминуло це і Мічу. Хлопця запримітила Сельта, що виступала тоді в третьому за значущістю чемпіонаті Іспанії. Читати повністю »

Народжені не в СРСР

Незважаючи на те, що з моменту розпаду великої республіки пройшло всього лише 21 з невеликим років, вже зараз блищать народжені в незалежних державах гравці.

Максим Коваль (Динамо К)
Народився 9 грудня 1992 (20 років) в Запоріжжі, Україна.
Один з найперспективніших воротарів Європи народився в місті, команда з якого вважається головним постачальником молодих талантів у топ-клуби України. Лише в останні роки через Металург пройшли такі гравці як Богуш, Кривцов, Степаненко, Польовий ... Завоювавши перший номер у віці 17 років, Максим видав кілька блискучих матчів, під час яких запам'ятався відбитим пенальті від Артема Мілевського в доданий час і зберігши несподівану нічию для своєї команди, яка зараз переживає не кращі часи. Читати повністю »

Баварія. Думки наприкінці року.

Перше коло Бундесліги закінчено і можна підвести деякі підсумки побаченого. Матч 17-го туру проти Гладбаха закінчився лазерним шоу на честь вдалого завершення цього відрізка ...

... Але я б не став настільки радісно сприймати ситуацію на даний момент картину, та й не можу з оптимізмом сприймати фанфари після невиграшного поєдинку, в якому Баварія, як мінімум, повинна була вигравати, щоб хоч якось розігнати кошмари минулого сезону у себе над головою.
Читати повністю »

Букмекерські вилки — безпрограшна стратегія

Єдиною ігровою стратегією, яку по праву можна назвати безпрограшною, є - букмекерські вилки. Це дійсно спосіб заробітку, де ризик програшу - відсутній, але не будемо стверджувати, що завдяки йому можна заробити досить пристойну суму, в іграх з букмекерськими конторами і на біржах ставок.

Виделкою - називають арбітражну ситуацію серед декількох букмекерських контор, при якій учасник парі, роблячи ставки на матч, незалежно від його результату - залишається у виграші. Таким чином, стратегія побудована на тому, щоб поставити ставки на всі можливі наслідки матчу, і при цьому виявитися в плюсі.
Читати повністю »

развитие - Мастер гаджетДушистый ароматный чай утром придаст вам хорошее настроение, ведь так приятно смотреть на завораживающий танец листьев чая!Снял телочку для сексаМодель оружия для css: Ruger MK 1.22