Вілліан переходить в Анжі

Пару рядків про наболіле.


Швидше за все Вілліан перейде в Анжі. Написав і сам не можу в це повірити ... Буквально кілька годин тому, коли приятель сказав мені про це, це здавалося відвертим маренням. Але схоже це правда ... Читати повністю »

Доктор Лаціо в хорошому самопочутті

Лаціо, під невеликі фанфари, поділяють друге місце і всього в п'яти пунктах позаду лідера Ювентуса. Ми аплодуємо роботі тренера Володимира Петковича.


Був недовгий період минулої суботи, коли Лаціо мав можливість приєднатися до Ювентусу на перше місце. Чи не балуваний Палермо відмовив їм у цій можливості, зігравши 2-2 на Стадіо Барбера - де їм не зарахували абсолютно чистий гол - підкресливши те, що характер у них є. Читати повністю »

Трансфери, як стаття доходів

Як заробляють футбольні клуби (не з топ 4)? Що робити, якщо трансляції твоєї футбольної ліги не сильно цікаві для вболівальників всього футбольного світу?


Чемпіонат України-Українська Прем'єр Ліга навіть при грамотному менеджменті в найближчі 5-10 років не зможе давати клубам-учасником ті гроші, які отримують клуби з топ чемпіонатів. Трансляції топ чемпіонатів дають хороші гроші: Читати повністю »

Цікаве рішення по легіонерам

Футбол і політика по ідеї повинні ходити різними дорогами. Але тільки футбольний клуб - частина держави і підпорядковується насамперед внутрішнім законодавством держави.
Ось Білорусь вступила в Митний союз. І відразу на минаючому в ці хвилини виконкомі Білоруської Футбольної Федерації прийнято рішення по легіонерам.
З сезону-2013 чемпіонату Білорусі в заявці клубу може бути п'ять легіонерів, і всі вони отримали право одночасно перебувати на полі. Разом з тим громадяни Казахстану і Росії - членів митного союзу - легіонерами вважатися не будуть. Читати повністю »

У літак з гравцями «Чорноморця» вдарила блискавка

Команда "Чорноморець" летіла з Одеси до Туреччини.

У літак Як-42, на борту якого знаходилася команда ФК "Чорноморець" (Одеса), під час перельоту до Туреччини вдарила блискавка, повідомляється на сайті футбольного клубу.
З 10 ранку до 15.00 команда, перебувала в залі очікування. Лише о 15.45 літак Як-42 почав свій розбіг по засніженій злітній смузі. Читати повністю »

развитие - Мастер гаджетДушистый ароматный чай утром придаст вам хорошее настроение, ведь так приятно смотреть на завораживающий танец листьев чая!Снял телочку для сексаМодель оружия для css: Ruger MK 1.22