Реал М — Боруссія Д прогноз

Сьогодні відбудеться перший матч-відповідь фіналу ЛЧ, в якому на стадіоні «Сантьяго Бернабеу» Реал Мадрид прийматиме Боруссію з Дортмунда.

Перший поєдинок закінчився нищівною перемогою німецького колективу з рахунком 4-1. Мало хто очікував такого результату, однак покер Левандовського забезпечив хороший спадок перед повторною грою Боруссії. Читати повністю »

Темна сторона футболу

Історії про неадекватну поведінку, футболістів під час гри.

Останній матч у кар'єрі Зізу був зіпсований його ударом в груди Матерацці, майстра провокації. Це був його останній матч. Останній момент його кар'єри. Фінал Чемпіонату Світу. Скільки ще потрібно слів, щоб усвідомити, чого коштував йому цей вчинок, ця реакція на образу, яка змусило його самого втратити голову? Читати повністю »

Бетіс — Депортиво прогноз

"Бетіс" на своєму полі буде намагатися зломити опір потопаючого "Депортиво". Обом командам дуже сильно потрібні очки і грати на нічию немає ніякого сенсу, тому ми очікуємо досить швидкого, "гольового" футболу. Читати повністю »

Астон Вілла — Сандерленд прогноз

Читати повністю »

Мадридські війни

Пройшов найцікавіший матч туру у іспанській Ла-Лізі.

На стадіоні Вісенте Кальдерон зустрілися команти першої трійки Атлетико та Реал.

Матч за звання чемпіона Мадриду, таку назву має цей двобій у столиці Іспанії.
До цього поєдинку команди підходили із різним настроєм, Атлетико переміг у двох остінніх матчах із різницею забитих та пропущених 6-0 ( перемога над Гранадою 5-0 вдома, та перемога на виїзді у Севільї 1-0 ), почав поповнювати бомбардирський рахунок Радамель Фалькао, та взагалі гра команди трохи покращилась порівняно з матчами із Хетафе та Валенсією Читати повністю »

развитие - Мастер гаджетДушистый ароматный чай утром придаст вам хорошее настроение, ведь так приятно смотреть на завораживающий танец листьев чая!Снял телочку для сексаМодель оружия для css: Ruger MK 1.22