Ростов — Олімпік Д прогноз


Отже, зустрічаються одинадцяте місце російської Прем'єр Ліги і восьме місце першої ліги України. Коефіцієнти на перемогу стоять правильно, тому що рівень команд майже відображений в них, але ось по тоталі у нас виникли питання.

Ростов вже другий сезон нічим не виділяється в Росії. Команда є типовим слабким середнячком РПЛ, яка вирішує завдання виживання в лізі. У минулому сезоні це їй вдалося лише завдяки тому, що команда виграла перехідні матчі у Шинника, хоча після першого етапу команда виглядала нормально і виліт їй не загрожував. Читати повністю »

Сієна — Зеніт прогноз


Сьогодні «Зеніт» зіграє з «Сієною» в рамках підготовки до матчу Ліги Європи проти «Базеля», який відбудеться 7 березня.

В останньому матчі петербурзький клуб обіграв італійський «Прато». Наставник «Зеніту» в тій зустрічі випустив на поле наполовину експериментальний склад, який у підсумку і виграв. Сьогодні ж петербуржцям належить провести генеральну репетицію перед поїздкою до Швейцарії, тому сьогодні Спаллетті навряд чи буде експериментувати зі складом. Читати повністю »

Конкурс прогнозистів від ФК Шахтар

ФК Шахтар запускає конкурс прогнозистів на офіційному сайті.

Щоб стати учасником проекту, достатньо зайти на сторінку і залишити свій прогноз на найближчий матч Шахтаря. Прогнози приймаються до стартового свистка арбітра. По закінченні матчу всім учасникам будуть нараховані очки.
Читати повністю »

Донбас Арена


Будівництво стадіону Донбас Арена почалося в 2006 році за підтримки і безпосередньої ініціативи депутата Верховної Ради України, донецького бізнесмена Ріната Леонідовича Ахметова.

Донбас Арена є першою подібною спорудою в усій Східній Україні, побудованим у відповідність зі стандартами UEFA. Донбас Арена на сьогоднішній день вважається одним з найкращих стадіонів всього світу, багато в чому завдяки будівництву цього надсучасного стадіону та успіхам футбольного клубу "Шахтар" Україна спільно з Польщею змогла отримати право на проведення чемпіонату Європи 2012 року. Читати повністю »

Ідіотизм президента Стяуа

Так-так, мова про того самого Бекалі.

Власне, копіпаста:
Власник футбольного клубу «Стяуа» румунський олігарх Джіджі Бекалі заявив журналістам, що відмовився повечеряти з президентом «Аякса» Хенні Хенріксеном через те, що у того дешеве взуття.

«Чого мені сидіти за одним столом c президентом« Аякса »? Він носить взуття за 200 євро, а моя стоїть - 4 тисячі євро. Тепер з нетерпінням чекаю зустрічі з Романом Абрамовичем. Читати повністю »

развитие - Мастер гаджетДушистый ароматный чай утром придаст вам хорошее настроение, ведь так приятно смотреть на завораживающий танец листьев чая!Снял телочку для сексаМодель оружия для css: Ruger MK 1.22